nl-BEfr-FRde-DEen-GBes-ES
foto's Brugge © foto.brugge.be | volg ons
Boottochten op de Brugse Reien

Boottochten op de Brugse Reien

Een bezoek aan Brugge is niet compleet zonder een boottochtje op de Brugse grachten! Een rondvaart op de schilderachtige Brugse Reien toont u de mooiste plekjes van deze vanuit een heel ander perspectief. Ontdek het middeleeuws karakter van deze historische stad, de talloze prachtige gevels en trapgeveltjes, gezellige brugjes, enz. Brugge wordt door deze brugjes ook wel het Venetië van het Noorden genoemd!
woensdag 9 oktober 2013/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (17556)/Reacties (0)/

Tarieven van ons driesterrenhotel

De prijzen van ons 3-sterren hotel zijn inclusief uitgebreid buffet-ontbijt. De prijs per kamer per nacht is afhankelijk van de periode en beschikbaarheid van de kamers. Al onze diensten en taksen zijn inbegrepen.

dinsdag 1 oktober 2013/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (11034)/Reacties (0)/
Categorieën: ons hotel te Brugge

Korte geschiedenis

Ons hotel is gevestigd in een gebouw dat vroeger deel uitmaakte van het 'Prinsenhof', de residentie van de Bourgondische hertogen vanaf de tweede helft van de 14e eeuw. Omdat in dat Prinsenhof een massa functionarissen huisden, wenste hertog Filips de Goede, stichter van de Orde van het Gulden Vlies, een persoonlijk verblijf waar hij zich rustig en ongestoord kon terugtrekken.

dinsdag 1 oktober 2013/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (17362)/Reacties (0)/
Categorieën: ons hotel te Brugge
Ons hotel in centrum Brugge

Ons hotel in centrum Brugge

Hotel Karel De Stoute is een charmant, rustig, driesterrenhotel in een pittoreske en historische omgeving in het centrum van Brugge. Onze 9 kamers, waarvan sommige zeer ruim en veelal met een balkenplafond, hebben elk een eigen badkamer, telefoon en kleuren-tv.
maandag 30 september 2013/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (18520)/Reacties (0)/
Categorieën: ons hotel te Brugge
Wie zijn we?

Wie zijn we?

De bedoeling van hotel "Karel De Stoute" is om van ons huis een thuis te maken, dit niet alleen voor vrienden maar ook voor de vele bezoekers van Brugge. Samen willen we u wegwijs maken in deze historische stad zodat u niet enkel en alleen de toeristische trekpleisters te zien krijgt maar ook de verborgen hoekjes en kantjes van deze prachtige stad.
maandag 30 september 2013/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (17610)/Reacties (0)/
Categorieën: ons hotel te Brugge
RSS
12345