nl-BEfr-FRde-DEen-GBes-ES
foto's Brugge © foto.brugge.be | volg ons
De Grote Markt van Brugge vlakbij!

De Grote Markt van Brugge vlakbij!

Een weekendje of vakantie in Brugge is altijd volop genieten van sfeer en gezelligheid, cultuur, winkels en restaurantjes, wandelen of fietsen langs de Reitjes en zoveel meer. Om te proeven van al dat moois dat Brugge te bieden heeft, is Hotel Karel de Stoute ideaal gelegen. U verblijft daarnaast in een prachtig gerestaureerd herenhuis gelegen in het pittoresk en historisch stadscentrum vlakbij de Grote Markt.
vrijdag 7 november 2014/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (15121)/Reacties (0)/
Categorieën: ons hotel te Brugge
Reserveer ons hotel rechtstreeks en online!

Reserveer ons hotel rechtstreeks en online!

Hotel Karel de Stoute te Brugge biedt u de mogelijkheid om rechtstreeks en online te reserveren op de website. Alle beschikbare kamers en familiekamer met de actuele tarieven kan u vinden op onze online reservatiepagina van het hotel. Wij willen deze service aanbieden aan al onze klanten.

dinsdag 28 oktober 2014/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (7403)/Reacties (0)/
Categorieën: ons hotel te Brugge

Uitgebreid ontbijtbuffet

Hotel Karel de Stoute serveert u 's morgens tussen 8u00 en 10u00 een uitgebreid ontbijt in een  prachtige authentieke ontbijtkamer in ons hotel. U kan genieten van gezelligheid in een huiselijke sfeer waar wij u met plezier bedienen.

vrijdag 17 oktober 2014/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (11167)/Reacties (0)/
Brugge en omgeving, een ècht winkelparadijs!

Brugge en omgeving, een ècht winkelparadijs!

Brugge is een ideale winkelstad met boetieks, speciaalzaken, kledingketens, souvenirwinkeltjes, chocoladeshops, enz. Gezellig kuieren in de binnenstad tussen pleintjes en terrasjes, tussen de prachtige gebouwen met talrijke bistro's en restaurants waar je een hapje kan eten of een glaasje drinken tijdens en na het shoppen.
donderdag 19 juni 2014/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (17110)/Reacties (0)/
Parkeren nabij het hotel

Parkeren nabij het hotel

Voor Hotel Karel de Stoute en in de straten rond het hotel zijn parkeermogelijkheden aanwezig. De binnenstad van Brugge is één betalende zone waar je elke dag moet betalen om te parkeren, inclusief op zon- en feestdagen. Hier gratis parkeren kan van 20u tot 9u. 

donderdag 19 juni 2014/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (10173)/Reacties (0)/
Categorieën: ons hotel te Brugge
RSS
12345