nl-BEfr-FRde-DEen-GBes-ES
foto's Brugge © foto.brugge.be | volg ons
Stadswandelingen in Brugge

Stadswandelingen in Brugge

Brugge is een prachtige historische stad die zoveel mogelijk autoluw is gemaakt voor de bezoeker, ideaal dus om het stadscentrum van Brugge te voet of met de fiets te ontdekken! In de omgeving van ons hotel kan u tal van stadswandelingen doen. Denken we maar aan de monumentenwandeling, de chocoladewandeling, poortenwandeling, het Stille Brugge en zoveel meer.
dinsdag 17 maart 2015/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (5489)/Reacties (0)/
Ontdek het Brugse Ommeland tijdens uw verblijf.

Ontdek het Brugse Ommeland tijdens uw verblijf.

Het unieke Brugse Ommeland is een trekpleister voor iedereen die Brugge en omgeving wil bezoeken op een actieve manier. Met de fiets, mountainbike, racefiets, al joggend of te voet? Het maakt niet uit. De omgeving rond de Brugge is puur genieten van de natuur, het polderlandschap, veel cultuur, pittoreske dorpjes, authentieke kastelen, mooie bossen, domeinen en zoveel meer.
woensdag 11 maart 2015/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (11262)/Reacties (0)/
Bossen en domeinen rond Brugge

Bossen en domeinen rond Brugge

De streek rond Brugge kent een prachtige natuur met uitgestrekte bossen en domeinen. Of u nu een kleine wandeling wil doen of een lange route, uw vertrek- en eindpunt bij Hotel Karel de stoute is perfect!
vrijdag 6 maart 2015/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (6506)/Reacties (0)/
Een uitstapje met de kinderen in Brugge?

Een uitstapje met de kinderen in Brugge?

Wist u dat Brugge zeer veel te bieden heeft voor kinderen? Wij gingen even op zoek en vonden tal van activiteiten die de kinderen vast en zeker zullen bekoren! Van speelparken, indoor speeltuinen, zwembaden, boottochten, kinderboerderijen, kindvriendelijke restaurants tot grote recreatieparken en zoveel meer. En last but not least, Brugge ligt op amper 15 min van de Belgische kust!
woensdag 25 februari 2015/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (6029)/Reacties (0)/

Een charmant familiehotel!

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk hotel met familiekamer in het historisch centrum van Brugge? Hotel Karel de Stoute beschikt over een volledig vernieuwde ruime familiekamer met badkamer tot 4 personen. Er is voldoende ruimte om eventueel nog een babybedje te voorzien.

donderdag 27 november 2014/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (6924)/Reacties (0)/
Categorieën: ons hotel te Brugge
RSS
12345