nl-BEfr-FRde-DEen-GBes-ES
foto's Brugge © foto.brugge.be | volg ons
Een fiets huren?

Een fiets huren?

Wens je een fiets te huren om Brugge en zijn omgeving te ontdekken? Er zijn verschillende fietsverhuurbedrijven in de omgeving van ons hotel Karel de Stoute. Tips en advies nodig om een leuke fietstocht te maken in en rond Brugge? Vraag het ons gerust.
dinsdag 31 maart 2015/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (6333)/Reacties (0)/
Op zoek naar een charmante openbare markt in en rond Brugge?

Op zoek naar een charmante openbare markt in en rond Brugge?

Wist u dat er in en rond Brugge dagelijks charmante lokale openbare markten zijn? Gezellig kuieren en shoppen kan u dan ook op de Zaterdagmarkt op 't Zand, de Woensdagmarkt op de Markt te Brugge en tal van andere markten.

vrijdag 27 maart 2015/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (8549)/Reacties (0)/
Stadswandelingen in Brugge

Stadswandelingen in Brugge

Brugge is een prachtige historische stad die zoveel mogelijk autoluw is gemaakt voor de bezoeker, ideaal dus om het stadscentrum van Brugge te voet of met de fiets te ontdekken! In de omgeving van ons hotel kan u tal van stadswandelingen doen. Denken we maar aan de monumentenwandeling, de chocoladewandeling, poortenwandeling, het Stille Brugge en zoveel meer.
dinsdag 17 maart 2015/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (6214)/Reacties (0)/
Ontdek het Brugse Ommeland tijdens uw verblijf.

Ontdek het Brugse Ommeland tijdens uw verblijf.

Het unieke Brugse Ommeland is een trekpleister voor iedereen die Brugge en omgeving wil bezoeken op een actieve manier. Met de fiets, mountainbike, racefiets, al joggend of te voet? Het maakt niet uit. De omgeving rond de Brugge is puur genieten van de natuur, het polderlandschap, veel cultuur, pittoreske dorpjes, authentieke kastelen, mooie bossen, domeinen en zoveel meer.
woensdag 11 maart 2015/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (13138)/Reacties (0)/
Bossen en domeinen rond Brugge

Bossen en domeinen rond Brugge

De streek rond Brugge kent een prachtige natuur met uitgestrekte bossen en domeinen. Of u nu een kleine wandeling wil doen of een lange route, uw vertrek- en eindpunt bij Hotel Karel de stoute is perfect!
vrijdag 6 maart 2015/Auteur: Hotel Karel de Stoute/Aantal keer bekeken (7437)/Reacties (0)/
RSS
12