nl-BEfr-FRde-DEen-GBes-ES
foto's Brugge © foto.brugge.be | volg ons
Handige wegbeschrijving

Handige wegbeschrijving

Auteur: Hotel Karel de Stoute/woensdag 11 juni 2014/Categorieën: ons hotel te Brugge

Ons hotel is gelegen in het hartje van Brugge en zeer gemakkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Wij geven u enkele handige tips om ons hotel, gelegen in de Moerstraat te Brugge, te bereiken.

 

Met de wagen

Komt u met de wagen dan kan u volgende wegbeschrijvingen volgen:

Met de trein

Een bezoek brengen aan de stad Brugge is zeer eenvoudig met het openbaar vervoer. De trein naar Brugge Station brengt u op 500m van de stad. U kan kiezen om hier de bus te nemen doorheen heel het centrum. Deze rijdt op zeer geregelde tijdstippen met korte wachttijden.

Om hotel Karel de Stoute te bereiken heb je de mogelijkheid om de bus te nemen tot aan de Grote Markt, gelegen op 500 m van ons hotel.

Met de bus

Indien u gebruik maakt van de bus geven wij u alvast enkele richtlijnen mee! De bussen van het stadsnet Brugge bestaan uit een 20-tal lijnen, waaronder enkele bussen met halte centrum Brugge, vlakbij Hotel Karel de Stoute:

  • Lijn 1 Station - Centrum (Wollestraat) - Ver-Assebroek
  • Lijn 2 Centrum - Station - Katelijneparking - A.Z. Sint-Lucas - Assebroek (Peerdeke)
  • Lijn 3 Station - Centrum - Sint-Pieters
  • Lijn 4 Station - Centrum - Sint-Jozef – Koolkerke
  • Lijn 5 Centrum - Station - Sint-Andries (Hermitage)
  • Lijn 6 Station - Centrum - Sint-Kruis

meer buslijnen

Naast deze lijnbussen kan u tijdens uw verblijf ook gebruik maken van de avondbussen, streekbussen en voorstadslijnen, de belbus en zelfs een hybride bus! Voor tarieven en details kan u de website van Brugge raadplegen.

Bussen De Lijn

Te voet

U kan natuurlijk ook te voet naar het hotel komen. Hotel Karel de Stoute ligt op 500 m van de stadskern, dus Brugge te voet verkennen is één van de mogelijkheden.

Met de fiets

Een sportieve en ideale manier om Brugge en omstreken te verkennen is met de fiets. Of u dit doet met uw eigen fiets of een fiets die u kan huren in Brugge tijdens uw verblijf in Hotel Karel de Stoute. Wij geven u de informatie die u nodig heeft om van uw fietsvakantie in Brugge een geslaagd avontuur  te maken! Vraag ernaar aan de balie van ons hotel.

 

Aantal keer bekeken (11257)/Reacties (0)