nl-BEfr-FRde-DEen-GBes-ES
foto's Brugge © foto.brugge.be | volg ons

Ligging Hotel Karel de Stoute

Auteur: Hotel Karel de Stoute/dinsdag 27 mei 2014/Categorieën: ons hotel te Brugge

Brugge, de grootste stad van West-Vlaanderen, is gelegen in de prachtige Polders en heeft verschillende deelgemeenten, waaronder  Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis en Koolkerke met een stedelijk karakter, en Dudzele en Lissewege die meer landelijk gelegen zijn.

Hotel Karel de Stoute is een zeer rustig gelegen hotel in het mooie historische stadscentrum van Brugge. Het is een verkeersvrije straat gelegen vlakbij de Brugse Reitjes en een klein stadspark Prof Dr. J. Sebrechts. Op 100 m van ons hotel vindt u het Muntplein, op 500 m de Grote markt en toch zeer rustig gelegen. Ons hotel is zeer gemakkelijk bereikbaar.

Stad Brugge

Het is een stad die leeft met tal van activiteiten in en rond de stad: wandelen, fietsen, kunst en cultuur, sport, pretparken, waterrecreatie, boottochten, huifkartochten, wandelparken, gezellige dorpjes, enz. Kortom Brugge heeft alle ingrediënten om van uw verblijf een actieve en onvergetelijke vakantie te maken.

Bekijk ook de website van Brugge

lees meer

Brugse Ommeland

Dit groene Polderlandschap rond de stad Brugge is een uitgelezen plek om tot rust te komen. Kanalen en dijken, kastelen en abdijen, leuke dorpjes zoals Lissewege, Dudzele, Damme of Sluis en zoveel meer. Het Brugse Ommeland heeft u zoveel  te bieden.

Lees meer op de website van het Brugse Ommeland:

lees meer

Kust

Op amper 15 km van Brugge ligt onze Belgische kust,  67 km lang met mooie zandstranden! Een daguitstapje naar Blankenberge, De Haan, Oostende of Knokke-Heist en het natuurpark Het Zwin is zeker een aanrader.

Wij wensen u alvast heel veel plezier!

Aantal keer bekeken (9466)/Reacties (0)