nl-BEfr-FRde-DEen-GBes-ES
foto's Brugge © foto.brugge.be | volg ons

Peggy, Abigail en Ceres verwelkomen u graag!

Auteur: Hotel Karel de Stoute/dinsdag 10 november 2015/Categorieën: algemeen nieuws, ons hotel te Brugge

Misschien wist u het al of misschien ook niet, maar sinds mei 2015 heeft Hotel Karel de Stoute nieuwe eigenaars. Een nieuw en dynamisch team staat voor u klaar!

Peggy zocht ongeveer een jaar geleden een nieuwe uitdaging samen met haar 2 jonge dochters Abigail en Ceres. Samen sloegen zij de handen in elkaar en startten de zoektocht naar iets nieuws om samen op te bouwen en uit te baten.

Al snel ontdekten zij Hotel Karel de Stoute, een charmant hotel te Brugge, dat op zoek was naar nieuwe uitbaters. De centrale ligging te Brugge, het authentieke karakter en de charme van het hotel waren de perfecte ingrediënten om hun droom waar te maken.

Sinds kort maakten Peggy, Abigail en Ceres van het hotel iets prachtigs: een stijlvolle inkom, een gezellige bar in de kelder van het hotel, een authentieke ontbijtzaal en 9 kamers. Wij hebben 7 kamers ter beschikking voor 2 personen, 1 kamer voor 3 personen en één familiekamer van 1 tot 4 personen.

Hotel Karel de Stoute is een hotel waar persoonlijk contact en warmte centraal staan. Peggy, Abigail en Ceres geven u graag uitleg en bijkomende informatie over wat er te beleven valt in en rond Brugge.
 

Wij willen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke vakantie of weekend te Brugge beleeft in Hotel Karel de Stoute te Brugge en dat het steeds wat thuiskomen is bij ons...

  

Ons uitgebreid ontbijtbuffet

U kan elke ochtend tussen 8u en 10u30 (april - oktober) en 8u30 en 10u30 (november - maart) genieten van een rijkelijk ontbijtbuffet met verse broodjes, croissants, zelfgemaakte confituur, vers geperst fruitsap, vers beleg, yoghurt, vers fruit, ontbijtgranen, koffie, thee en zoveel meer en dit alles in een charmant en authentiek kader.
 
Ook indien u wenst te ontbijten in ons hotel zonder overnachting, dan is dit mogelijk. Een gezellig romantisch ontbijt. Graag een seintje vooraf en wij zorgen voor de rest!
 
lees meer

 

Aantal keer bekeken (2663)/Reacties (0)