nl-BEfr-FRde-DEen-GBes-ES
foto's Brugge © foto.brugge.be | volg ons
Stadswandelingen in Brugge

Stadswandelingen in Brugge

Auteur: Hotel Karel de Stoute/dinsdag 17 maart 2015/Categorieën: activiteiten en evenementen in brugge

Brugge is een prachtige historische stad die zoveel mogelijk autoluw is gemaakt voor de bezoeker, ideaal dus om het stadscentrum van Brugge te voet of met de fiets te ontdekken! In de omgeving van ons hotel kan u tal van stadswandelingen doen. Denken we maar aan de monumentenwandeling, de chocoladewandeling, poortenwandeling, het Stille Brugge en zoveel meer.

Brugge verkennen in de vroege ochtendglorie, overdag of ‘s avonds bij duister licht betekent elke keer een andere sfeer, een andere drukte met andere accenten. De binnenstad van Brugge biedt u zoveel mogelijkheden. Wandelen door de winkelstraten, langs kerken en monumenten, geweldige stadsparken, langs de Brugse Reien en over die prachtige authentieke bruggetjes… U zal zien, Brugge is een écht paradijs!

Brugge te voet ontdekken kan ook onder leiding van een gids en is tevens een uitstekende manier om deze bruisende stad te leren kennen.

Vraag gerust meer informatie aan de balie van ons hotel. Het team van hotel Karel de stoute kent Brugge als hun broekzak en helpt u dan ook héél graag!

Tot binnenkort!

 

Foto: Jan d'Hondt

Aantal keer bekeken (6214)/Reacties (0)