nl-BEfr-FRde-DEen-GBes-ES
foto's Brugge © foto.brugge.be | volg ons

Informatie tijdens uw verblijf

Auteur: Hotel Karel de Stoute/woensdag 9 oktober 2013/Categorieën: ons hotel te Brugge

Wenst u weten hoe laat het ontbijt wordt geserveerd of wanneer u kan inchecken. Hieronder vindt u nuttige informatie voor tijdens uw verblijf in ons hotel. Heeft u nog andere vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Ontbijt

Tussen 08u30 en 10u30 serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet met verse broodjes, koffie, thee, allerlei soorten beleg, vers fruit, ontbijtgranen, yoghurt, enz. Wij verwennen u met een verrassend en hartig buffet. Laat ons weten indien u vroeg vertrekt, wij serveren wanneer u het graag heeft.

Check-In/Check-Out

Check-in start vanaf 14.00 uur. Check-out voor 11.00 uur. Indien U een dag langer wenst te blijven, gelieve dit voor 11.00 uur aan de receptie te melden. Late check-out, op aanvraag, is mogelijk tot 14.00 uur met een extra kost.

Wasserij/droogkuis

Indien u wenst gebruik te maken van de wasserij/droogkuis dienst vragen wij u vriendelijk uw kledij in een (was)zak aan de receptie te overhandigen. Indien U deze voor 09:00 overhandigt, ontvangt u uw kledij dezelfde dag terug. (€)

Bagage

U kunt uw baggage afgeven aan de receptie voor bewaring. Het hotel is in geen geval aansprakelijk voor enige schade en of verlies.

Kluis

Er bevindt zich een kluis in uw kamer. Deze dienst is gratis.

Parking

U kunt vrij parkeren voor het hotel en in de straten rond het hotel op zon-en feestdagen en van 20u tot 08u. Daarbuiten dient u een blauwe parkeerschijf te gebruiken waarop u steeds het uur van aanvang aanduidt. U krijgt dan 4 uur parkeertijd. Daarna dient u uw wagen te verplaatsen. Moto’s mogen vrij parkeren.

Wij kunnen voor u een plaats reserveren in ondergrondse beveiligde parkeeraangelegenheid de Biekorf. Daarvoor betaalt u 10 €/24uur.

Nog vragen?


contacteer ons

 

 

Aantal keer bekeken (9420)/Reacties (0)