nl-BEfr-FRde-DEen-GBes-ES
follow us
Brugge en omgeving, een ècht winkelparadijs!

Brugge en omgeving, een ècht winkelparadijs!

Author: Hotel Karel de Stoute/jueves, 19 de junio de 2014/Categories: Brujas

Brugge is een ideale winkelstad met boetieks, speciaalzaken, kledingketens, souvenirwinkeltjes, chocoladeshops, enz. Gezellig kuieren in de binnenstad tussen pleintjes en terrasjes, tussen de prachtige gebouwen met talrijke bistro's en restaurants waar je een hapje kan eten of een glaasje drinken tijdens en na het shoppen.

In het centrum van Brugge zijn er verschillende winkelwijken, elk met hun eigen troeven. De Steenstraat en de Noordzandstraat zijn de twee belangrijkste winkelstraten, maar ook rondom deze drukke straten zijn de zijstraatjes ook de moeite waard om eens door te wandelen. Brugge staat tevens bekend om zijn kleine winkeltjes met handgemaakte kant, gelegen in hartje Brugge.

Buiten de Brugse Poorten zijn er ook verrassend veel shoppingmogelijkheden, van lokale winkeliers tot grootschalige winkels langs de invalswegen. Hou er wel rekening mee dat veel winkels in Brugge op zondag gesloten zijn. In de eindejaarsperiode en tijdens de soldenperiode (januari en juli) zijn veel winkels op zondag wel open.

Ons hotel Karel de Stoute ligt op 500 m van het winkelcentrum, ideaal gelegen dus voor een dagje of weekendje shoppen in Brugge!

Boek uw verblijf online

 

Number of views (18718)/Comments (0)