nl-BEfr-FRde-DEen-GBes-ES
follow us
Brugge, chocoladestad bij uitstek!

Brugge, chocoladestad bij uitstek!

Author: Hotel Karel de Stoute/Donnerstag, 24. April 2014/Categories: allgemein, Brügge

Hou je van chocolade en dan wel de lekkere Belgische chocolade? Dan vind je in Brugge zeker en vast je gading. De oudste artisanale chocolatiers zijn gevestigd in het centrum van Brugge op wandelafstand van ons hotel Karel de Stoute.

De Katelijnestraat is alom bekend voor de leuke chocoladewinkeltjes waar de geur van chocolade je tegemoet komt. Een specialiteit in de pralines is bijvoorbeeld het Brugsch Swaentje. Dit is de officiële stadspraline waarvan het precieze recept geheim blijft, maar amandelpraliné, gruut en Brugse kletskoppen spelen een duidelijke rol.

Chocolate museum

Wens je nog meer te weten over deze chocoladestad? Dan is het chocolademuseum Choco-Story zeker en vast een bezoekje waard. The Chocolate Museum is een bron van historische, geografische en botanische gegevens en informatie, evenals van gebruiksrecepten voor artisanale en industriële verwerkers van chocolade.

Het museum geeft de mogelijkheid om de museumstukken te bestuderen, de ruime bibliotheek i.v.m. cacao en chocolade te raadplegen en indien u dat wenst te praten met chocolade-experten!

lees meer »

Festival Choco-laté

Om de twee jaar in november heeft er een heus chocoladefestival plaats in Brugge: Choco-Laté! Een festival waar je kan proeven, bewonderen van leuke chocoladecreaties, genieten van aantrekkelijke promoties, enz met tal van activiteiten voor jond en oud.

De volgende editie van dit festival zal plaatst vinden in november 2015, dus dat is nog even afwachten!

Chocolade arrangement in ons hotel

Wij bieden u een exclusieve promotie aan met leuke chocolade accenten en activiteiten tijdens uw verblijf. Verras uw partner en boek een leuk chocoladearrangement in het centrum van Brugge.
 
ons chocoladearrangement

 

Bron foto: Jan Darthet 

Number of views (14463)/Comments (0)